Tarief

Na slechts 2 sessies zullen jouw prestaties al enorm zijn verbeterd.

Tarief

Aan het begin van de eerste sessie zal er uitgebreid ingegaan worden op wat hypnose is, maar ook wat het niet is. Onzekerheden worden weggenomen, vragen worden beantwoord.

  • Een behandeling bestaat uit 2 sessies. Tussen de sessies zit 1 à 2 weken.
  • De sessies vinden in principe plaats in Lieshout.
  • De totale kosten zijn €195 incl. BTW.

Voor professionele sporters zijn er programma’s op maat mogelijk.

Indien je na het lezen van alle informatie twijfelt of ook in jouw specifieke situatie hypnose een rol kan spelen, laat het dan weten via een mail, of bel! We gaan er dan graag dieper op in. Wil je eerst kennis maken en de mogelijkheden bespreken? Ook dat is geheel vrijblijvend mogelijk.

Ad heeft ervoor gezorgd dat ik na jaren van verminderd skiplezier weer geniet van iedere afdaling en weer zelfverzekerd naar beneden zoef. Ik ski al ruim 25 jaar maar mijn plezier werd de laatste jaren vaak verpest omdat ik blokkeerde zodra het wat lastiger werd op de piste. Met als resultaat dat ik wel een beginner leek maar dat is door hypnotherapie voltooid verleden tijd.
Maria Louise
Het is inmiddels 3 maanden geleden sinds mijn sessie bij Ad Bierbooms en ik ben heel enthousiast over zijn hypnotherapie. Ik ben sindsdien gestopt met roken en heb totaal geen behoefte om nog te roken. Ik had nooit gedacht dat dit me zo gemakkelijk af zou gaan en heb dit te danken aan Ad. Hij gaf me een heel vertrouwd en gerustgesteld gevoel en, niet geheel onbelangrijk, hij heeft een hele prettige stem.
R.
Ad heeft zich echt ingeleefd in het vraagstuk waar deze golfer mee worstelde; het vertrouwen vasthouden in je swing onder druk. Dankzij zijn persoonlijke en gedegen aanpak heb ik flinke stappen kunnen maken. Ad, super bedankt!
Fried Sengers