Over mij

De bètablokkers konden de vuilnisbak in

Wie ben ik

Ooit ontmoette ik iemand die als therapeute werkte. Ze hielp onder andere mensen die last hadden van een prikkelbaar darm syndroom. Dat deed ze met behulp van hypnose. Voor mij als IT’er was dat wel heel bijzonder, dus ik was heel benieuwd hoe dat dan in zijn werk ging. “Nou, heel kort, ik breng iemand onder hypnose, en spreek dan direct die darm aan.”

Jaren later, na een stressvolle periode, zat ik plots bij een cardiologe in het ziekenhuis met hartritme stoornissen. Na de nodige onderzoeken kreeg ik bètablokkers voorgeschreven.

In hetzelfde gesprek besprak ik met de cardiologe twee zaken: de mogelijkheid van een operatie (een zogenaamde ablatie, duurt tussen de 2 en 4 uur), en de mogelijkheid van hypnotherapie. Want, als het werkt voor een prikkelbare darm, waarom zou het dan ook niet kunnen helpen bij hartritme stoornissen?… Ze keek me een beetje meewarig aan, en zei: “als je eenmaal hartritmestoornissen hebt, gaat dat niet meer over. Het is zonde van je tijd en geld om hypnotherapie te gaan proberen…”

Wat bleek, na enkele sessies bij een gespecialiseerde hypnotherapeut waren de symptomen en bijbehorende klachten geheel verdwenen. De cardiologe kon haar ogen niet geloven toen ze mijn laatste hartfilmpje bekeek. De bètablokkers konden de vuilnisbak in, en ik was overtuigd van de kracht van hypnose…

Mijn naam is Ad Bierbooms. Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de IT, de meeste tijd als zelfstandig ondernemer. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als hypnotherapeut. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan golfen, skiën en zeilen.  Ik heb een zoon en een dochter, en woon samen met mijn vriendin in de Lieshoutse bossen.

De praktijk van mindfour hypnotherapie is mooi gelegen in de bossen tussen Eindhoven en Helmond, of om preciezer te zijn, tussen Nuenen en Lieshout.

De praktijk aan huis ligt prachtig in de natuur, op zich al heel rustgevend, maar is daarom minder goed bereikbaar per openbaar vervoer. De laatste 350 meter voert u over een brede zandweg. Bij de poort is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Opleidingen

Internationaal Register Hypnotherapeut (Hypnoworld, Boxmeer)
Jeffrey Stephens directe hypnose protocol (HypnoseMeesters, Boxmeer)
HypnoticSportCoaching (HypnoseCentrum, Aarschot)
Sport Hypnotic Coaching en Sporthypnose (Hypnoworld, Boxmeer)

Mindfour hypnotherapie is aangesloten bij het CAT

Het niveau van een (gevorderde) golfer wordt bepaald door het aantal fouten die hij maakt. Een deel is techniek en een deel is mentaal (twijfel/onzekerheid). Dankzij de aanpak van Ad kan deze golfer zich focussen op de techniek.
Een golfer (hcp 10)