Over mij

De bètablokkers konden de vuilnisbak in

Wie ben ik

Ooit ontmoette ik iemand die als therapeute werkte. Ze hielp onder andere mensen die last hadden van een prikkelbaar darm syndroom. Dat deed ze met behulp van hypnose. Voor mij als IT’er was dat wel heel bijzonder, dus ik was heel benieuwd hoe dat dan in zijn werk ging. “Nou, heel kort, ik breng iemand onder hypnose, en spreek dan direct die darm aan.”

Jaren later, na een stressvolle periode, zat ik plots bij een cardiologe in het ziekenhuis met hartritme stoornissen. Na de nodige onderzoeken kreeg ik bètablokkers voorgeschreven.

In hetzelfde gesprek besprak ik met de cardiologe twee zaken: de mogelijkheid van een operatie (een zogenaamde ablatie, duurt tussen de 2 en 4 uur), en de mogelijkheid van hypnotherapie. Want, als het werkt voor een prikkelbare darm, waarom zou het dan ook niet kunnen helpen bij hartritme stoornissen?… Ze keek me een beetje meewarig aan, en zei: “als je eenmaal hartritmestoornissen hebt, gaat dat niet meer over. Het is zonde van je tijd en geld om hypnotherapie te gaan proberen…”

Wat bleek, na enkele sessies bij een gespecialiseerde hypnotherapeut waren de symptomen en bijbehorende klachten geheel verdwenen. De cardiologe kon haar ogen niet geloven toen ze mijn laatste hartfilmpje bekeek. De bètablokkers konden de vuilnisbak in, en ik was overtuigd van de kracht van hypnose…

Mijn naam is Ad Bierbooms. Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de IT, de meeste tijd als zelfstandig ondernemer. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als hypnotherapeut. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan golfen, skiën en zeilen.  Ik heb een zoon en een dochter, en woon samen met mijn vriendin in de Lieshoutse bossen.

De praktijk van mindfour hypnotherapie is mooi gelegen in de bossen tussen Eindhoven en Helmond, of om preciezer te zijn, tussen Nuenen en Lieshout.

De praktijk aan huis ligt prachtig in de natuur, op zich al heel rustgevend, maar is daarom minder goed bereikbaar per openbaar vervoer. De laatste 350 meter voert u over een brede zandweg. Bij de poort is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Opleidingen

Internationaal Register Hypnotherapeut (Hypnoworld, Boxmeer)
Jeffrey Stephens directe hypnose protocol (HypnoseMeesters, Boxmeer)
HypnoticSportCoaching (HypnoseCentrum, Aarschot)
Sport Hypnotic Coaching en Sporthypnose (Hypnoworld, Boxmeer)

Mindfour hypnotherapie is aangesloten bij het CAT

Het niveau van een (gevorderde) golfer wordt bepaald door het aantal fouten die hij maakt. Een deel is techniek en een deel is mentaal (twijfel/onzekerheid). Dankzij de aanpak van Ad kan deze golfer zich focussen op de techniek.
Een golfer (hcp 10)
Ad heeft zich echt ingeleefd in het vraagstuk waar deze golfer mee worstelde; het vertrouwen vasthouden in je swing onder druk. Dankzij zijn persoonlijke en gedegen aanpak heb ik flinke stappen kunnen maken. Ad, super bedankt!
Fried Sengers
Met mijn single handicap die ik al ruim 15 jaar heb, zou je denken dat bunkers geen problemen meer mogen opleveren. Ik heb uiteraard de nodige lessen gehad, maar bunkers bleven mijn zwakke punt. Na de hypnosesessie kom ik tot mijn eigen verbazing keer op keer goed uit de bunker. Serieus! Hoe hypnose werkt, ik weet het niet. Dat het resultaat heeft, blijkt. Ad, dank en waardering voor je hulp.
Judith (hcp 8)
Ad heeft ervoor gezorgd dat ik na jaren van verminderd skiplezier weer geniet van iedere afdaling en weer zelfverzekerd naar beneden zoef. Ik ski al ruim 25 jaar maar mijn plezier werd de laatste jaren vaak verpest omdat ik blokkeerde zodra het wat lastiger werd op de piste. Met als resultaat dat ik wel een beginner leek maar dat is door hypnotherapie voltooid verleden tijd.
Maria Louise